3 pakollista sovellusta hevosen rakastajalle

Oletko intohimoinen ratsastuksesta? Satutko olemaan kiihkeä hevosen ystävä? Etsitkö mahtavaa opasta, joka auttaa sinua pitämään hevosestasi paremmin huolta? Jos kyllä, olet onnekas – siellä on useita hienoja hevosille sopivia sovelluksia, joista saatat olla kiinnostunut. Alla on listattu 3 sovellusta, joista tulet varmasti rakastamaan, jos rakastat hevosia.
Ratsastajan SOS
Kun olet ulkona ratsastamassa, Horse Rider SOS on yksi hyödyllinen sovellus, jota et tule koskaan katumaan älypuhelimellasi. Mitä tulee turvalliseen ja varovaiseen ratsastajaan, Horse Rider SOS on ehkä paras työkalu, jonka hihassasi voi olla. Toki ratsastus on mahtava tapa tutkia ulkoilua, mutta silloin sinun on myös mietittävä turvallisuuttasi, eikö niin? Ratsastamiseen voi liittyä kaikenlaisia riskejä – saatat kompastua hevoseltasi, voit loukkaantua, voit eksyä ja mitä ei. Käynnistä Horse Rider SOS ennen kuin ravaat hevosellasi, niin sovellus seuraa ratsastustasi. Se on totta, se seuraa jokaista liikettäsi ja toimintaasi, ja jos kompastut hevosen selästä, loukkaantut tai menetät tajuntansa, sovellus siirtyy “hälytystilaan” ja lähettää sinulle sijainnin tallennettuihin hätäyhteystietoihisi. . Kuinka siistiä?
Ensiapu hevosille
Jos olet todella huolissasi hevosesi terveydestä ja hyvinvoinnista, First Aid for Horses on mahtava sovellus, joka voi olla erittäin kätevä. Jos löydät hevosesi hätätilanteesta, sovellus auttaa sinua tunnistamaan oireet ja hallitsemaan tilannetta tehokkaasti eläinlääkärin saapumiseen asti. Tämän sovelluksen avulla voit määrittää, kuinka vakava hevosesi sairaus on, ja sen mukaisesti voit ilmoittaa oireista eläinlääkärille. Sovelluksessa on tietoa useista hätätilanteista, kuten koliikki, turvonneet jalat, suuret ja pienet haavat, ruokahaluttomuus, silmävammat, allergiset reaktiot ja paljon muuta. Lisäksi sovellus opastaa sinua myös tehtävien suorittamisessa, kuten suolen äänien kuuntelemisessa, pulssin ja lämpötilan mittaamisessa, jalkojen liikkumattomuudessa, verenvuodon hallinnassa, haavojen käsittelyssä ja niin edelleen. Joten jos hevosesi terveys on yksi tärkeimmistä prioriteeteistasi, tämä on yksi sovellus, joka sinulla on oltava.
Vakaa kaveri
Entä jos sinulla ei voi olla oikeaa hevostallia, voit silti pitää virtuaalitallin rinnallasi Stable Maten muodossa! Jälleen kerran, jos hevosesi terveys ja hyvinvointi merkitsevät sinulle maailmaa, Stable Mate on sovellus, joka voi osoittautua melko hyödylliseksi. Tämän sovelluksen avulla voit hallita hevosesi terveyttä asiantuntijana, mutta se on myös hauska käyttää! Stable Maten avulla voit luoda virtuaalitallin jopa 10 hevoselle, joten sinulla on kätevää saada kaikki tärkeät tiedot hevosesi terveysrutiineista yhteen siistiin paikkaan. Hevosesi rokotushistoriasta madontorjuntaan, hammaslääketieteellisiin tietoihin ja karjalautalla käynteihin, tämä on loistava tapa pysyä ajan tasalla. Lisäksi sovellus käyttää nerokkaasti kaikkia näitä tallennettuja tietoja luodakseen automaattisesti kalenterin tapaamisista ja tulevista tapahtumista sekä muistutuksista!

You may also like...