3 syytä, miksi blogimallisi räjähtää!

Jos voit palata aikoihin, jolloin verkkosivustojen suunnittelu oli todella harvinainen taito ja maksoimme mielellämme loistavasta verkkosivustosta, ehkä ne ajat eivät olleetkaan niin huonoja? Koska tänään voit saada käsiinsä WordPress-teeman ja avata oman sivustosi muutamassa tunnissa tai vähemmän. Mutta tämän toiminnan ongelmana on, että monet meistä tekevät todellisen sotkun koko asiasta eivätkä edes ymmärrä sitä. Saatat tuntea, että blogisi tai verkkosivustosi näyttää äärimmäisen siistiltä, mutta jos potentiaalinen yleisösi ei jaa näkemyksiäsi, se on erittäin hiljainen paikka lähitulevaisuudessa. Okei, emme ehdota, että sinun pitäisi lainata kotiasi ja koko perhettäsi maksaaksesi räätälöidyn web-suunnittelijan, joka luo kauneutta ja toimivuutta, mutta näytämme sinulle, kuinka voit korjata monien teistä jo tekemät virheet.
Tasapainolla on väliä
Jos olet joskus tutustunut perussuunnittelun periaatteisiin, huomaat, että tasapainolla on aina tärkeä rooli. Ja mitä tulee siihen, miltä verkkosivustosi tai blogisi pitäisi näyttää, sama pätee. Joten katso tarkasti kotisivuasi ja katso, kuinka kaikki on kunnossa. Saman pitäisi koskea aloitussivuasi, ja mieti vain, kuinka kävijät näkevät asettelun. Katso sarakkeita, logoa ja jopa valikon asettelua, näillä kaikilla on oltava jonkinasteinen tarkoitus asemaansa, ja jos nämä tärkeät asiat jäävät huomiotta, blogisi ei koskaan saavuta potentiaaliaan.
Taustat
Blogisi räikeä tausta voi olla helppo innostua, mutta juuri näin tapahtuu yleisöllesi. Sen lisäksi, että hektinen taustaliuku aiheuttaa hitaita latausongelmia, se häiritsee vierailijoitasi välittömästi. Koko verkkosivustosi tarkoitus on, että sinulla on paikka, jossa voit esitellä palvelusi ja tuotteesi ilman häiriöitä, joten mitä järkeä on heittää esiin valtava tausta, jolla ei ole mitään tekemistä brändisi kanssa? Tämä ei tarkoita sitä, että taustasi pitäisi olla tylsä, mutta jos haluat käyttää hienoa tai korkearesoluutioista diaa valintasi mukaan, yritä saada se toimimaan teemasi kanssa eikä sitä vastaan.
Liian tylsä
Jos olet valinnut minimalistisen lookin, olet ehkä ollut hieman liian rento? Mieti jokaista yrityksesi osaa ja kysy itseltäsi, onko kaikki siellä? Jos yrityksesi on kyse liikuntarajoitteisten pyörätuolihissien myynnistä, sinun on varmistettava, että verkkosivustosi ulkoasu on edustettuna asianmukaisesti. Ei ole mitään hyötyä pyytää vierailijoita arvaamaan, mitä myyt, he kyllästyvät siihen pian. Yritä tehdä ensivaikutelma, joka ei jätä heihin mitään epäilystä.
Yritä uudelleen?
Joten olemme tarjonneet sinulle 3 tapaa parantaa blogiasi tai verkkosivustoasi. Mitä odotat nyt?

You may also like...