3 tulostussovellusta, jotka heiluttavat iPhoneasi

Jos pidät kuvien ottamisesta iPhonesi melko liukkaalla kameralla, mitä yleensä tapahtuu valmiille artikkelille? Monet meistä julkaisevat todennäköisesti muutamia parempia sosiaaliseen mediaan, ja loput viipyvät kiintolevyllä, eikä heitä enää koskaan nähdä. Ongelma näiden pahojen poikien tulostamisessa paperille on siihen liittyvä vaiva. Sinun on liitettävä kömpelö USB-kaapeli ja liitettävä ne kannettavaan tietokoneeseen ennen tulostimen käynnistämistä. Entäpä sen sijaan tulostaminen suoraan iPhonesta tulostimeen? Tiedämme, että iOS:n vakiotulostusominaisuudet ovat vähintään alkeellisia. Joten olemme löytäneet 3 erinomaista sovellusta, jotka voivat tehdä tämän palvelun hymyillen, eikä sinun tarvitse edes käynnistää työpöytääsi prosessin aikana. Tutustu puolueettomiin arvosteluihimme ja katso, mikä niistä sopii sinulle parhaiten.
ePrint Free by Microtech Corp – 
Tämä sovellus toimii iPhonessa, iPod Touchissa ja iPadissa, ja se vaatii iOS 5.0:n tai uudemman toimiakseen sujuvasti. Okei, jos etsit ilmaista sovellusta, joka voi käsitellä valokuvien ja tekstin tulostusongelmia, olet juuri löytänyt sen! Tapa, jolla ePrint toimii, on yksinkertaisuus, koska se liittää iPhonesi Wi-Fi-tulostimeen ilman kuuntelijaa. Sinulla on myös mahdollisuus tulostaa valokuvasi kortteina ja jopa kalenteritulosteina! Tulostimen käsittely ei lopu tähän, koska ePrint antaa sinun valita eri paperikokojen ja -laatujen joukosta, ja saatavilla on jopa upea seepiatulostusvaihtoehto. Joudut maksamaan vielä 3,99 dollaria rajoittamattomasta versiosta, mutta ilmainen on meille silti melko hyvä!
Print Magic by Wellala – 2,49 dollaria –
Tämä sovellus toimii iPhonessa, iPod Touchissa ja iPadissa, ja se vaatii iOS 3.0:n tai uudemman toimiakseen sujuvasti. Toisessa iPhone-tulostussovelluksessamme on hintalappu, mutta emme välitä siitä, koska se on todella liukas työ! Print Magic pystyy tulostamaan valokuvasi ja minkä tahansa leikepöydän sisällön, joka sisältää tekstiä, kuvia ja Web-sivuja. Siinä on automaattinen tulostimen tunnistusjärjestelmä, joka säästää aikaa ja vaivaa. Siinä on muutamia ongelmia, koska nykyinen versio tunnistaa vain IPP-yhteensopivia tulostimia, mutta ne työskentelevät tämän asian parissa. Voit myös muuttaa paperin tulostuskokoa ja suosittelemme tätä sovellusta hetkeäkään miettimättä!
ezShare Pro, Antecea Inc
Tämä sovellus toimii iPhonessa, iPod Touchissa ja iPodissa, ja se vaatii iOS 3.2:n tai uudemman toimiakseen sujuvasti. Okei, viimeinen iPhone-tulostussovelluksemme ei todellakaan ole halpa, mutta siinä on paljon hienoja ominaisuuksia, jotka tekevät siitä hintalapun arvoisen. Jos etsit iPhone-tulostussovellusta, joka voi todella tehdä oikeutta kasettipohjaiselle tulostellesi, olet juuri löytänyt sen!
Okei, kumpi?
3 erittäin siistiä iPhone-tulostussovellusta, joten valitse vain suosikkisi ja aloita tulostus!

You may also like...