3 Twitter-tiliä, joita sinun tulee seurata, jos olet intohimoinen sisustussuunnitteluun

Kun tarvitset kotiisi uudet ikkunat tai kun teet jotain muuta remonttia, on aina hyvä idea saada apua mahdollisimman monesta eri lähteestä. Tämä auttaa sinua vähentämään virheriskiä kodin suunnittelua koskevia päätöksiä tehdessäsi ja paljastaa sinulle myös enemmän ideoita, joiden avulla voit parantaa alkuperäisiä suunnitelmiasi. Erittäin hyvä esimerkki siitä, kuinka voit saada tällaista tietoa, on Twitter. Useimmat ihmiset pitävät tätä sosiaalisen verkostoitumisen sivustona, joka sopii vain satunnaiseen vuorovaikutukseen. On kuitenkin mahdollista saada paljon hyödyllistä tietoa kodin suunnittelusta seuraamalla oikeita ihmisiä sosiaalisessa verkostossa. Jotkut näistä sisältävät:
@inhabitat
Jos olet kiinnostunut tekemään kodin suunnittelua ympäristöystävällisesti, tämä on yksi parhaista Twitter-tileistä, joita voit seurata saadaksesi muutamia vinkkejä ja temppuja tämän tekemiseen. Se tarjoaa paljon tietoa kodin suunnittelun ja vihreän asumisen monista eri näkökohdista, mukaan lukien kuinka voit kasvattaa puutarhaa ja käyttää sitä myös koristeena. Saat myös lisätietoa asioista, kuten oikeiden ikkunoiden valitsemisesta kotiin varmistaaksesi, että kodin lämmitys ja jäähdytys ovat optimoituja.
@aptTherapy
Apartment Therapy on sivusto, joka on erittäin hyödyllinen myös ihmisille, joilla saattaa olla vaikeuksia päättää, minkä tyyppisen kodin sisustuksen hankkia. Se on täynnä ennen ja jälkeen kuvia, joita kuka tahansa voi käyttää inspiraationa oman suunnittelunsa tekemiseen. Sen lisäksi siinä on myös linkkejä erilaisiin artikkeleihin ja blogeihin, joista on todennäköisesti hyötyä suunnittelun tehostamiseksi ja halvemmaksi. Löydät esimerkiksi paljon linkkejä sivustoille ja blogeihin, jotka antavat lisätietoja ikkunoiden suunnittelusta tietyn vaikutuksen saavuttamiseksi.
@ikeaHacks
Suuri joukko ihmisiä käyttää nykyään Ikean tuotteita tai ainakin tuntee ne. Tällä twitter-tilillä on paljon ideoita siitä, kuinka voit muuntaa käyttämättömiä Ikea-tuotteita ainutlaatuisemmiksi tai silmiinpistävämmiksi. Ohjeet ovat erittäin helppoja seurata ja niiden mukana tulee kuvia, joten niiden käyttäminen ei todennäköisesti ole vaikeaa. Voit myös lähettää mahdollisia hakkereita.
Jos olet kiinnostunut sisustussuunnittelun eri näkökohdista, yllä olevat ovat vain muutamia sivustoja, joita voit seurata Twitterissä saadaksesi lisätietoja siitä, kuinka tämä tehdään tehokkaasti ja edullisesti. Ne osoittautuvat myös käteviksi tapauksissa, joissa ideat voivat loppua kesken. Se, että tämä on twitter, tarkoittaa, että voit myös olla vuorovaikutuksessa tilin omistajan kanssa ideoiden jakamiseksi tai lisätietojen kysymiseksi. Yksi asia, josta voit olla varma, on, että niiden seuraaminen on aina sen arvoista.

You may also like...