4 Android-sovellusta, jotka auttavat sinua avaamaan onnistuneen verkkosivuston

Jokainen menestyvä yritys tarvitsee menestyvän verkkosivuston. Nykyään suurin osa liiketoimista tapahtuu verkossa, minkä vuoksi on niin tärkeää olla läsnä verkossa. Jos sinulla ei ole varaa palkata web-suunnittelijaa, älä huoli. Menestyneen verkkosivuston käynnistäminen on helpompaa kuin uskotkaan. Tarvitset vain muutaman monipuolisen sovelluksen ja olet valmis. Tässä on 4 Android-sovellusta, jotka auttavat sinua käynnistämään onnistuneen verkkosivuston:
Verkkosivustojen rakennustyökalu Androidille
Saatat ajatella, että vain Android-käyttäjät voivat käyttää tätä verkkosivuston rakentajaa, mutta olet väärässä. Sinulla on vapaus vaihtaa alustaa milloin tahansa projektin aikana. Tämä tarkoittaa, että voit käynnistää verkkosivustosi Android-laitteella, jatkaa sen käsittelyä iOS-laitteella ja viimeistellä sen lopuksi tietokoneellasi. Sinulla voi olla kaikki tarvitsemasi siirrettävyys. Tämä sovellus tarjoaa myös Google Analyticsin, joka auttaa sinua hallitsemaan verkkoliikennettäsi. Verkkosivustosi voidaan myös integroida PayPaliin, jotta voit suorittaa liiketoimia. Tämän sovelluksen avulla on melko helppoa rakentaa verkkosivusto yrityksellesi.
Ilmainen verkkosivusto
Jos aiot perustaa henkilökohtaisen blogin yrityksen verkkosivuston sijaan, tämä sovellus on täydellinen sinulle. Pääset käyttämään erilaisia malleja, joiden avulla voit luoda verkkosivuston viidessä minuutissa. Sitä sovellus väittää, että voit rakentaa verkkosivuston viidessä minuutissa. Jos tämä tuntuu sinusta suurelta väitteeltä, sinun tulee testata tämä sovellus. Se tarjoaa myös SEO-tuen, joten verkkosivustosi voi saada hyvän sijoituksen Googlessa. Jonkun palkkaaminen tekemään hakukoneoptimointipalveluja verkkosivustollesi voi olla kallista, mutta tämä ominaisuus auttaa sinua välttämään tämän kulun.
ApkCreator
Olemme jo todenneet, että menestyvä yritys tarvitsee menestyvän verkkosivuston, mutta se tarvitsee myös sovelluksen. Oletetaan, että sinulla on hierontaterapiasivusto. Sovelluksen luominen verkkosivuston yhteydessä auttaa tehostamaan liiketoimintaasi. “ApkCreator” tekee mitä sen nimi ehdottaa, se luo sovelluksia. Sinun tarvitsee vain asettaa sovelluksen parametrit ja .apk-tiedosto lähetetään sinulle sähköpostitse. Jos palkkaat Android-kehittäjän tähän, hän todennäköisesti veloittaa sinulta omaisuuksia siitä. Täällä sen saa ilmaiseksi.
Weebly
Kun olet luonut verkkosivustosi, on hyvä hallita sitä liikkeellä ollessasi. “Weeblyn” avulla voit pitää silmällä sivustosi tilastoja missä tahansa oletkin. Sovelluksessa on myös verkkosivustoeditori, jota voit käyttää. Weebly on ollut olemassa 8 vuotta ja siitä tulee vain suositumpi. The Wall Street Journal on arvioinut tämän sovelluksen arvon 455 miljoonaksi dollariksi. Se on paljon rahaa verkkosivustojen rakentajalle, etkö sanoisi? Tämä johtuu vain siitä, että niin monet ihmiset rakentavat verkkosivustoja nykyään.
Nykyään on sovelluksia melkein kaikkeen, jopa verkkosivustojen rakentamiseen. Joten miksi et hyödyntäisi näitä sovelluksia ja luo yrityksellesi todella ainutlaatuinen verkkosivusto?

You may also like...